Ervaringsverhalen – Jongere met Ataxie

Hieronder vindt u ervaringsverhalen in 5 verschillende categorieën: 1. Kind met ataxie, 2. Jongere met ataxie, 3. Volwassene met ataxie, 4. Mantelzorger en 5. Opgroeien met ataxie. U bereikt de achterliggende ervaringsverhalendoor op het plaatje te klikken. Ieder verhaal eindigt met tips waarvan we hopen dat deze u steun bieden. Vele verhalen komen uit de ADCA kranten van de afgelopen jaren. Dit kan soms enige invloed hebben op de actualiteit van de tips.

Een dagje Apenheul

Ervaringsverhaal: Een jongere met Ataxie COLUMN DOOR ANIEK VOLLENBROEK Met een oud-studiegenoot ben ik naar de Apenheul geweest! Ik wou een Valys Basis taxi boeken van Hengelo naar Apeldoorn en […]

Lees verder >>>

Met een lach naar de OK

Ervaringsverhaal: Een jongere met Ataxie COLUMN DOOR ANIEK VOLLENBROEK ‘Ik ben Steve uit Paramaribo. Ik zal zorgen dat je met een lach de operatiekamer (OK) zal ingaan, om vervolgens over […]

Lees verder >>>

Werk en studie

Ervaringsverhaal: Jongeren met ataxie COLUMN DOOR ANIEK VOLLENBROEK ‘Schrijf maar iets over de aandoening cerebellaire ataxie in relatie tot jong zijn’, zo kreeg ik pasgeleden een mailtje van de redactie […]

Lees verder >>>

Verslag van een maandag

Ervaringsverhaal: Jongeren met ataxie ERVARINGEN DELEN DOOR RICK VAARTJES Maandag is voor mij altijd een verrassing hoe ik die dag doorsta!! Vanmorgen stapte ik met een heerlijk gevoel uit bed. […]

Lees verder >>>

Op pad met mijn nieuwe rolstoel

Ervaringsverhaal: Een jongere met Ataxie COLUMN DOOR ANIEK VOLLENBROEK Inmiddels is het alweer 2019 en kondigt het voorjaar zich langzaam aan. Het wordt mooier weer en het blijft ook langer […]

Lees verder >>>

Pin It on Pinterest