Ervaringsverhalen – Kind met Ataxie

Hieronder vindt u ervaringsverhalen in 5 verschillende categorieën: 1. Kind met ataxie, 2. Jongere met ataxie, 3. Volwassene met ataxie, 4. Mantelzorger en 5. Opgroeien met ataxie. U bereikt de achterliggende ervaringsverhalendoor op het plaatje te klikken. Ieder verhaal eindigt met tips waarvan we hopen dat deze u steun bieden. Vele verhalen komen uit de ADCA kranten van de afgelopen jaren. Dit kan soms enige invloed hebben op de actualiteit van de tips.

Zo van die dagen….

Ervaringsverhaal: Een kind met Ataxie COLUMN DOOR ROSALIE VAN KUIJK Zonneschijnmomenten, weten jullie wat ik hiermee bedoel? Zo’n moment dat gewoon alles goed gaat. De afgelopen maanden heb ik deze […]

Lees verder >>>

Waarom val ik nu alweer?

Ervaringsverhaal: Een kind met Ataxie COLUMN DOOR ROSALIE VAN KUIJK Jimmy begint zich momenteel te realiseren dat hij anders is. Dit uit zich in vragen als: ‘Waarom heb ik een […]

Lees verder >>>

Wat een zomer!

Ervaringsverhaal: Een kind met Ataxie COLUMN DOOR ROSALIE VAN KUIJK In mijn laatste column vertelde ik dat het niet zo goed ging met Jimmy (en daardoor met ons als ouders […]

Lees verder >>>

Mijn SCA-menneke…

Ervaringsverhaal: Een kind met Ataxie COLUMN DOOR ROSALIE VAN KUIJK Mijn naam is Rosalie, 40 jaar en moeder van twee kinderen. Mijn dochter Amy-Dean is 8 jaar oud en mijn […]

Lees verder >>>

SCA19

Ervaringsverhaal: Een kind met Ataxie COLUMN DOOR ROSALIE VAN KUIJK In de ADCA/Ataxie krant van maart 2019 schreef Gerard Kulker dat hij tijdens de regiodag west een vraag kreeg van […]

Lees verder >>>

Pin It on Pinterest