Wandeling Lelystad 8 augustus 2020

Zaterdag 8 augustus 2020 stond de eerste wandeling gepland na de lockdown vanwege de Corona. Dat werd dus de eerste ADCA/Ataxie activiteit na een bijzondere stille verenigingsperiode.

Er waren maar liefst 19 mensen, die zich voor deze wandeling hadden aangemeld. We mogen dus zeggen dat velen van jullie het lange wachten moe waren en enthousiast zich hebben opgegeven om aan de wandelactiviteit deel te nemen.

We mogen dus zeggen dat velen van jullie het lange wachten moe waren

Het wandelen op 1,5 meter afstand van elkaar in de buitenlucht verliep zonder problemen. Soms kwam iemand in zijn enthousiasme toch iets te dichtbij of deed dat om de ander goed te kunnen verstaan. Maar over het geheel genomen verliep alles goed volgens de RIVM-richtlijnen.

Het werd dus een gezellig wandeling, waarin veel werd bijgepraat over allerlei ervaringen in de afgelopen Coronatijd en blijdschap om elkaar weer in goede gezondheid te ontmoeten.

Opvallend is dat deelnemers zich wat later dan gebruikelijk aanmelden. Mogelijk is hier een relatie met de oproep om niet deel te nemen wanneer je je lichamelijk niet optimaal voelt? Daarnaast staan er heel wat leden te trappelen om aan activiteiten deel te nemen en elkaar weer te ontmoeten.

De wandeling en de start van de activiteiten smaken dus naar meer.

De komende activiteiten:
Op zondag 30 augustus 2020 vindt de jongeren dag plaats.
Zaterdag 5 september 2020 de bijeenkomst in de regio Zuid.

Graag tot ziens.
Gerard Kulker
Voorzitter

Pin It on Pinterest