VriendenLoterij steunt Ataxie Vereniging

Persbericht Vriendenloterij mei 2024

Een grote verrassing voor de Ataxie Vereniging Nederland. De vereniging is namelijk uitgeroepen tot Club van de Week en ontvangt een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De bijdrage zal gebruikt worden om de jaarlijkse lotgenotenvakantie(s) te organiseren.

Met de financiële ondersteuning die we als Club van de Week hebben ontvangen, kan de lotgenotenvakantie dit jaar wederom doorgaan. Voor de vakantieweek wordt een aangepaste locatie en speciaal vervoer gehuurd. Dit kost veel geld, dus de financiële ondersteuning van de VriendenLoterij is zeer welkom.

Clubs van de Week’         

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven.

Extra financiële steun. Doe mee en steun de vereniging         

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. 

Pin It on Pinterest