Laden Evenementen
Welkomstbord, foto FB site Erven Paske. met dank aan Rekla Oost.

Jongerenweek augustus 2024

12 augustus 2024 - 16 augustus 2024

Jongerenweek, maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2024

Na het succes van afgelopen zomer, organiseren we ook dit jaar weer een jongerenvakantie. Dit keer wordt deze gehouden van maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2024. De midweek vindt plaats op ‘Erve Paske’ in Lievelde (Tankweg 12 |  7137 HA | Lievelde). Kijk ook gerust even op hun website voor een impressie: www.ervepaske.nl.

Dus ben jij tussen de 16 en de 35 jaar en heb je zin in een leuke en gezellige midweek met leeftijdsgenoten, die direct of indirect ook met cerebellaire ataxie te maken hebben, meld je dan snel aan. Een broer/zus, neef/nicht, vriend/vriendin is ook van harte welkom. Wij hopen jullie tijdens deze midweek een fijn vakantiegevoel te geven door leuke activiteiten en een goede verzorging.

Op de dinsdag en donderdag gaan we een activiteit organiseren. Je deelname zal natuurlijk afhankelijk zijn van je energieniveau op dat moment (kun je onverhoopt niet mee, dan blijft er een vrijwilliger bij je in het huisje). De activiteiten worden op dit moment nog geregeld.

Lijkt het je leuk om mee te gaan of heb je een vraag over je aanmelding, neem dan contact met mij op via marlies@ataxie.nl. Aanmelden kan tot 1 juni 2023. Laat in je aanmelding ook graag weten wat je zorgzwaarte is (of, en hoeveel zorg je nodig hebt), of je allergieën/dieetwensen hebt en natuurlijk of je iemand meeneemt. De eigen bijdrage voor deze midweek bedraagt €395 p.p. (Voor de overige kosten wordt sponsoring gezocht en staat de Ataxie vereniging garant.)

Naast de welkome +1 van onze gasten, zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers die willen en kunnen komen helpen, in de zorg/keuken/rolstoel duwen e.d. Het liefst ook iemand tussen de 16 en 35 jaar oud. Interesse? Stuur mij dan een mail via marlies@ataxie.nl.

Ik heb er zin in!
Met enthousiaste groet,
Marlies Bergmans

Foto: Welkomstbord, foto FB site Erven Paske. met dank aan Rekla Oost.

Share This Event

1722801
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Begin:
augustus 12 @ 10:00
Einde:
augustus 16 @ 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Erven Paske
Tankweg 12
Lievelde, 7137 HA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0544 – 37 74 91
Site:
https://www.ervepaske.nl/

Organisator

Marlies Bergmans
E-mail:
marlies@ataxie.nl

Pin It on Pinterest