Wat heb jij over voor gezonde hersenen? 

Je hebt maar één stel hersenen. En gezonde hersenen zijn niet altijd vanzelfsprekend… De hersenen zijn namelijk een complex orgaan waar we al heel veel van weten, maar ook nog heel veel niet. In veel gevallen bestaat er nog geen behandeling die zo’n aandoening kan stoppen of vertragen, zoals bij Ataxie. Door nieuwe kennis te verwerven en bestaande kennis toe te passen komen we steeds een stapje dichter bij. Het is daarom hard nodig om onderzoek te stimuleren naar het ontstaan, voorkomen en behandelen van deze hersenaandoening.

gezonde hersenen zijn niet altijd vanzelfsprekend


Op 1 oktober kom ik in beweging tijdens de IronMan (3,8km zwemmen, 180km fietsen en 42km hardlopen) in Barcelona om geld in te zamelen voor de Ataxie Vereniging Nederland. Om het onderzoek hiernaar te steunen en innovatieve oplossingen te vinden wil ik een sponsorbedrag van €5.000 ophalen, en dat is hard nodig! Al het opgehaalde geld wordt gedoneerd en ik hoop dat jullie kunnen helpen met een kleine of grote bijdrage. Steun jij het onderzoek ook?
Doneren kan via deze link: http://steunactie.nl/actie/wat-heb-jij-over-voor-gezonde-hersenen-steun-het-onderzoek-naar-ataxie/-22991
Matthieu

Pin It on Pinterest