Oproep aan Nijmeegse vierdaagse wandelaars!

Dory Akkers met haar dochter in 2015

De organisatie van de Nijmeegs vierdaagse heeft het mogelijk gemaakt voor de wandelaars om zich te laten sponsoren. De wandelaars kunnen daarvoor een goed doel opgeven. De afgelopen 2 jaar heeft dat de vereniging aardige bedragen opgebracht.
De ADCA vereniging is nu ingeschreven bij de vierdaagse als vriend van de vierdaagse en is daarom door iedere wandelaar te kiezen als “het goede doel“. Elke wandelaar kan nu naar de sponsorsite van de Vierdaagse ( https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/goede-doelen ) en zich daar aanmelden om voor de ADCA vereniging te willen lopen. Even scrollen naar de ADCA vereniging en de rest wijst zichzelf.
De ADCA vereniging roept u daarom ook op om als u vrienden, collega’s of familieleden heeft die de vierdaagse gaan lopen. Laat ze hun prestatie  nog meer glans geven door ze voor de ADCA vereniging te laten lopen. Vraag of ze meedoen!!
De ADCA vereniging kan met de opbrengsten goede dingen doen voor de leden zoals uitbreiding van het lotgenoten contact, belangenbehartiging en bovenal het stimuleren en ondersteunen van onderzoek.

 

Pin It on Pinterest