Laden Evenementen

Jongerendag 15 april 2022

15 april 2022

Jongerendag

Voor de jongeren onder ons komt de jaarlijkse jongerendag er weer aan: dit jaar al op vrijdag 15 april 2022 (Goede Vrijdag). Ook dit jaar richten we ons weer op jongeren tussen de 16 en 35 jaar. Val jij in die leeftijdsgroep en heb je zin om een leuke en gezellige dag door te brengen met leeftijdsgenoten die ook een vorm van cerebellaire ataxie hebben, meld je dan snel aan door een mail te sturen naar marlies@ataxie.nl. Een broer/zus, neef/nicht, vriend/vriendin is ook van harte welkom.

Op deze vrijdagmiddag gaan we samen een huifkartocht maken met tussendoor een picknick in het bos naast Den Dolder. Voor de exacte tijden, kun je tegen april 2022 kijken op ataxie.nl. Hierna kunnen we natuurlijk gezellig na-kletsen met een drankje. Hopelijk zijn jullie in de gelegenheid om naar Den Dolder te komen. Hier zullen we de huifkartocht gaan maken. Voor de huifkartocht verzamelen we bij de Prinses Maxima manege, deze manege ligt op het terrein van zorgorganisatie Reinaerde. Het adres is: Boshutlaantje 14 aan de Dolderseweg 170, 3734 BP in Den Dolder (op de Dolderseweg 170 links aanhouden, volg de bordjes naar de manege). De huifkartocht is rolstoelvriendelijk ;).

 

Wil jij ook graag komen, meld je dan uiterlijk 1 april aan via marlies@ataxie.nl. Laat het in je aanmelding ook even weten als je iemand meeneemt en of je dieetwensen/allergieën hebt. Een QR-code vanuit de CoronaCheck-app is nodig voor de toegang.

 

 

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
15 april 2022
Evenement Categorie:

Locatie

Prinses Maxima manege
Boshutlaantje 14, Dolderseweg 170
Den Dolder, 3734 BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31(0)6-15312907
Site:
https://prinsesmaximamanege.nl/

Organisator

Marlies Bergmans
E-mail:
marlies@ataxie.nl

Pin It on Pinterest