Laden Evenementen

3e Editie Patiëntendag zeldzame bewegingsstoornissen 14 mei 2022

14 mei 2022

Graag nodigen we u uit voor de derde editie van de patiëntendag zeldzame bewegingsstoornissen van het Expertisecentrum Bewegingsstoornissen live in het UMC Groningen op zaterdag 14 mei 2022, met als thema “welk talent beweegt jou?”.

De patiëntendag wordt georganiseerd door artsen en onderzoekers van het Expertisecentrum Bewegingsstoornissen, onderdeel van de afdeling neurologie (in samenwerking met de afdelingen kindergeneeskunde, revalidatie en klinische genetica) van het UMCG. De dag is speciaal bedoeld voor patiënten met een zeldzame bewegingsstoornis. Op deze dag wordt informatie gegeven over ons Expertisecentrum en wat wij wellicht voor u kunnen betekenen.

Het ochtendprogramma zal bestaan uit voordrachten voor alle patiënten over nieuwe ontwikkelingen in bewegingsstoornissen expertisecentrum Groningen, ervaringen van een patiënt met betrekking tot “eigenaarschap en aan het werk blijven” en over psychologie en bewegingsstoornissen. Dit deel van het programma zal ook online te volgen zijn. Aansluitend zijn er aparte sessies per aandoening waar u vragen kunt stellen aan experts, laatste ontwikkelingen kunt horen en lotgenoten kunt ontmoeten. In de middag organiseren wij één workshopronde waarin u wellicht een nieuw talent ontdekt of informatie ontvangt over erfelijkheid of diepe hersenkernstimulatie. U kunt uw voorkeur voor de workshop aangeven bij de inschrijving.

Meer informatie over het programma, de aanvangstijden en coronamaatregelen vindt u op onze website:
www.movementdisordersgroningen.com/nl/patientendag

Via de QR-code hiernaast, op onze website of hier kunt u zich aanmelden voor de patiëntendag. De inschrijving sluit op 1 mei.
Omdat er beperkt plaats is, kunt u maximaal twee familieleden of begeleiders meenemen, en is er een maximum aantal patiënten per groep bewegingsstoornissen.
Het complete programma vind u hier

Graag verwelkomen wij op u zaterdag 14 mei in Groningen of digitaal.
Met vriendelijke groet,
Prof. dr. Marina de Koning-Tijssen, neuroloog (voorzitter) Cheryl Everlo, arts-onderzoeker Sjoukje Polet, onderzoeker Dr. Inge Tuitert, onderzoeker Lisette Koens, neuroloog Renneke Koree, verpleegkundig specialist Prof. dr. Tom de Koning, kinderarts Drs. Corien Verschuuren, klinisch geneticus Dr. Deborah Sival, kinderneuroloog

UMC Groningen
Belangstelling?
Op https://bit.ly/3ft798X kunt u
de verslagen lezen van de 2e editie
gehouden in 2019.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
14 mei 2022
Evenement Categorieën:
,

Locatie

UMCG
Hanzeplein 1
Groningen, 9713 GZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
050 361 6161
Site:
https://www.umcg.nl/

Pin It on Pinterest