Onderzoek naar begeleiding om de toegang tot gezondheidszorg te verbeteren.

Het Europees Uitvoerend Agentschap voor gezondheid en digitaal beleid (Health and Digital Executive Agency – HaDEA) heeft ICF S.A. opdracht gegeven om een studie uit te voeren naar richtlijnen om toegang tot gezondheidszorg te verbeteren voor mensen met een handicap, als onderdeel van het werkprogramma EU4Health 2022.

In deze enquête krijgt u, als iemand met een handicap, vragen over uw ervaringen met kankerscreening (en diagnose / behandeling, indien van toepassing). Uw antwoorden zullen helpen bij het verzamelen van feiten en zienswijzen over de toegang tot kankerzorg en uitdagingen met betrekking tot kwaliteit van zorg voor personen met verschillende handicaps (bijv. lichamelijke, visuele, auditieve of cognitieve handicap, etc.)

Het volledig invullen van de enquête zal ongeveer 15-20 minuten duren (met betrekking tot gesloten vragen). Er zijn ook vrijwillige open vragen indien u verdere informatie zou willen geven.

Deze link brengt u naar de enquête. Houd er rekening mee dat de tijdlijn van deze enquête is verlengd en open blijft tot 8 oktober 2024.

De eerste vragen zijn meer algemeen, maar daarna spitsen de vragen zich toe op kanker onderzoek.

Pin It on Pinterest