Vakantiemogelijkheden

Rolstoelvriendelijke vakantieparken

Op Bungalowparkoverzicht.nl vindt u een complete lijst van Nederlandse bungalowparken die rekening houden met fysieke beperkingen van bezoekers. Deze parken zijn met de rolstoel toegankelijk en hebben een aangepaste keuken, badkamer, of bijvoorbeeld geen drempels.

Recreatiepark de Tolplas ligt in het prachtige buitengebied van de gemeente Hellendoorn, op de grens van het mooie Twente en Salland. Het is een bosrijke omgeving met vele heidevelden.

De Twentse Hoeve is een geheel nieuwe, op duurzame wijze gebouwde groepsaccommodatie. De appartementen zijn geschikt voor grotere groepen zoals (families, (zorg)- instellingen, bedrijfsuitjes etc.) waarbij de appartementen onderverdeeld zijn naar een capaciteit voor 12-, 14-, of 18 personen.
De 14 persoons- accommodatie is geschikt voor mindervaliden. Hier staan 2 of 4 hoog/laag bedden in. Voor de eventuele lichamelijke verzorging zal men wel zelf zorg mee moeten nemen.

Buitengewoon Reizen richt zich op alle soorten van reizen en vakanties. Ze zijn ook gespecialiseerd in vakanties voor mensen met mobiliteitsbeperkingen.

Pin It on Pinterest