Sleutel invaliden toilet

Wie komt het niet tegen? Je wil gebruik maken van het toilet. Eindelijk, een invalidentoilet gevonden. Maar die blijkt op slot te zitten. Dus …. op zoek naar een beheerder. 

Dit hoeft niet. Er bestaat een Eurosleutel voor onbeperkt toegang!

Met een eurosleutel krijgt je onbeperkt toegang tot openbare voorzieningen die aan specifieke ruimte- en/of hygiëne-eisen voldoen, zoals toiletten voor mindervaliden.

Deze universele sleutel past op een voor heel Europa gestandaardiseerd slot zodat je er nu al op meer dan 10.000 plaatsen in Europa gebruik van kunt maken!  

De eurosleutel wordt alleen verkocht aan een beperkte groep van mensen zoals ouderen vanaf 70 jaar of mensen met een fysieke handicap. Zoals:

  • Scootmobiel- of rolstoelgebruikers; 
  • Mensen met een visuele beperking; 
  • Stomapatiënten; 
  • Mensen met een chronische darm- of urinewegproblemen.

Je kunt deze unieke sleutel bestellen via het aanvraagformulier met een bewijsstuk waaruit blijkt dat je tot de doelgroep behoort. Dit kan een kopie van jouw gehandicaptenparkeerkaart of een medische indicatie zijn. Indien je vanwege je leeftijd een eurosleutel aan wilt vragen kun je een kopie van jouw identiteitsbewijs opsturen.

Nadat is vastgesteld dat je voldoet aan de voorwaarden en jouw betaling is ontvangen wordt de sleutel per post aan je opgestuurd. Je kunt er dan direct gebruik van maken. 

——————————————————————–
 Eurosleutel.nl 


Pin It on Pinterest