Rolstoeltraining

Gratis rolstoeltraining

Zit jij in een rolstoel? Wil je leren hoe je hier het beste in kunt bewegen met slimme handigheidjes? Weet je niet welke mogelijkheden er zijn voor bewegen in je rolstoel? Wil je graag je zelfvertrouwen een boost geven?

Herken jij jezelf in één of meerdere vragen? Meld je dan aan voor de gratis rolstoeltraining!

Tijdens de training leer je het maximale uit je rolstoel te halen en maak je kennis met verschillende beweegmogelijkheden in je rolstoel. Allemaal op een laagdrempelige manier en in een gezellige en ongedwongen sfeer! Niks moet, alles mag.

Aanmelden

info@sportloketwestbrabant.nl
of bel 076 52 33 555

5 zaterdagen van 29 september t/m 3 november 2018 (met uitzondering van 27 oktober).

Sporthal de Drie Linden, Heisprong 15, Prinsenbeek.

Wat is een sportloket West Brabant en Uniek Sporten nu eigenlijk? 

Gemeenten Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Moerdijk, Oosterhout, Roosendaal en Zundert bundelen hun kennis en ervaring binnen Sportloket West-Brabant. 
Het loket richt zich in eerste plaats op mensen met een beperking die een duwtje in de rug nodig hebben om daadwerkelijk de stap te zetten om te gaan bewegen. Sinds 1 maart 2018 is het loket een samenwerking aangegaan met Uniek Sporten. Dit landelijke platform zorgt ervoor dat iedereen met vragen over aangepast in beweging via de website en app antwoorden krijgt. Door deze samenwerking kan er veel meer kennis gedeeld worden, waardoor jij nog beter geholpen kan worden!

Pin It on Pinterest