Mondzorg

MondZorgPlus biedt gespecialiseerde mondzorg aan kwetsbare ouderen in verpleeginstellingen, die aangesloten zijn bij MondZorgPlus. Het gaat om ouderen, die als gevolg van cognitieve en/of fysieke beperkingen niet of onvoldoende voor hun gebit kunnen zorgen en niet meer in staat zijn om een tandartspraktijk te bezoeken. Ook bedlegerige cliënten kunnen geholpen worden. Als particulier kunt u ook voor behandeling door MondZorgPlus naar een verpleeginstelling bij u in de buurt gaan indien deze instelling aangesloten is bij MondZorgPlus. 

Diversen

Senso-Care verkoopt vele hulpmiddelen voor o.a. onder andere eten, drinken en communicatie. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en levert ook materialen voor sensorische informatieverwerking. Deze hulpmiddelen kunnen gebruikt worden wanneer mensen problemen hebben met het verwerken van verschillende zintuiglijke prikkels (zicht, geluid, tast, geur en smaak). Spatie voor Senso-Care heeft onder andere     veel ruimte tot     een gewichtendekbed ontwikkeld, die door de diepe druk op het lichaam verlichting kan bieden.

Aanpassingen.NL houdt zich bezig met allerlei praktische problemen, komma weg die mensen met een handicap of functiebeperking in het dagelijkse leven tegenkomen. Zij willen deze mensen begeleiden naar het vinden van een passende oplossing. Dit kan in de vorm van advies, informatie of een ontwerp van een hulpmiddel of aanpassing, allemaal gericht op het behouden en verbeteren van functies. Denk hierbij aan rolstoelaanpassingen, woningaanpassingen en liften. Diensten worden geleverd aan particulieren, werkgevers, gemeenten (WVG), zorgverzekeraars, verpleeghuizen en verzorgingshuizen.

Medifix wil het werk van professionals in ziekenhuizen, zorginstellingen en praktijken makkelijker en aangenamer maken. Daartoe is een assortiment medisch meubilair en zorgproducten samengesteld, dat zich onderscheidt door functionaliteit, degelijkheid, flexibiliteit, duurzaamheid,komma weg en design. Hoewel Medifix zich vooral op professionals richt, kunnen ook particulieren gebruik maken van het aanbod.

Blik op Werk is een onafhankelijke kwaliteitsorganisatie en wijst de weg naar gekwalificeerde dienstverleners, bewezen methodieken en kennis rondom duurzame arbeidsparticipatie. Via de webshop kunt u een aantal folders en brochures bestellen over bijv. bijvoorbeeld solliciteren en gezondheid, WIA Beoordelingen verzekeringen.

Pin It on Pinterest