Laden Evenementen

Jongerenweekend Otterlo

18 augustus 2023 - 21 augustus 2023

Jongerenweekend, vrijdag 18 t/m maandag 21 augustus 2023

Dit jaar organiseren we een nieuwe activiteit binnen de Ataxie vereniging. We zullen van vrijdagavond 18 t/m maandagochtend 21 augustus een jongerenweekend houden. Het weekend vindt plaats op ‘Het Lorkenbos’ in Otterlo (Mosselsepad 64 | 6731 SM | Otterlo).

Dus ben jij tussen de 16 en de 35 jaar en heb je zin in een leuk en gezellig weekend met leeftijdsgenoten, die ook een vorm van cerebellaire ataxie hebben, meld je dan snel aan. Een broer/zus, neef/nicht, vriend/vriendin is ook van harte welkom. Wij hopen je in dit weekend in ieder geval een fijn vakantiegevoel te geven door leuke activiteiten en een goede verzorging.

Op de zaterdag en de zondag gaan we een activiteit organiseren. Je deelname zal natuurlijk afhankelijk zijn van je energieniveau op dat moment (kun je onverhoopt niet mee, dan blijft er een vrijwilliger bij je in het huisje). De activiteiten worden op dit moment nog geregeld. Bij je aanmelding wordt je verteld welke activiteiten we gaan ondernemen.

Lijkt het je leuk om mee te gaan of heb je een vraag over je aanmelding, neem dan contact met mij op via marlies@ataxie.nl. Aanmelden kan tot 1 mei 2023. Laat in je aanmelding ook graag weten wat je zorgzwaarte is (of, en hoeveel zorg je nodig hebt), of je allergieën/dieetwensen hebt en natuurlijk of je iemand meeneemt. De eigen bijdrage voor dit weekend bedraagt €395 p.p. (Voor de overige kosten wordt sponsoring gezocht en staat de Ataxie vereniging garant.)
Naast de welkome +1 van onze gasten, zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers die willen en kunnen komen helpen, in de zorg/keuken/rolstoel duwen e.d. Het liefst ook iemand tussen de 16 en 35 jaar oud.

Met enthousiaste groet,
Marlies Bergmans

 

 

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Begin:
18 augustus 2023 @ 15:00
Einde:
21 augustus 2023 @ 10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Lorkenbos Otterlo
Mosselsepad 64
Otterlo, Gelderland 6731 SM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0318 591 567
Site:
https://lorkenbos.nl/

Organisator

Marlies Bergmans
E-mail:
marlies@ataxie.nl

Pin It on Pinterest