Laden Evenementen

Jongerendag 2020

30 augustus 2020

Jongerendag 2020
Voor de jongeren onder ons komt de jaarlijkse jongerendag er weer aan. Ook dit jaar zullen we ons weer richten op jongeren tussen de 16 en 35 jaar. Dus, val jij in die leeftijdsgroep en heb je zin om een leuke en gezellige dag door te brengen met leeftijdsgenoten die ook een vorm van cerebellaire ataxie hebben, meld je dan aan voor de jongerendag op zondag 30 augustus 2020. Een broer/zus, neef/nicht, vriend/vriendin is ook van harte welkom.
Op deze zondagmiddag beginnen we met een gezellige lunch en gaan we aansluitend samen een digitale Escape Room spelen ;). Hopelijk zijn jullie in de gelegenheid om naar Apeldoorn te komen, hier zullen we lunchen en het spel spelen op dezelfde locatie (met aansluitend natuurlijk een fijne borrel). Het adres is Koningstraat 7, 7315 HR in Apeldoorn, het hotel is prima bereikbaar (en toegankelijk ;).
Al met al zullen de lunch, het spel en de borrel een paar uur duren, van 12.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. Wil jij ook graag komen, aanmelden kan via marlies@ataxie.nl (graag uiterlijk 8 augustus).

Hopelijk tot dan!
Groetjes,
Marlies & Josephine Bergmans
ADCA/Ataxie vereniging

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
30 augustus 2020
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Pin It on Pinterest