Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/09/2019
10:30 - 13:30

Locatie
Ouwehands dierenpark

Categorieën


Geachte ouders,

Voor kinderen en ouders die een zeldzame ziekte hebben, kan contact met anderen in een soortgelijke situatie heel waardevol zijn. Het kan fijn zijn te weten dat je niet de enige bent en herkenning kan vinden bij anderen in een soortgelijke situatie.
Het Amalia kinderziekenhuis/Radboudumc in samenwerking met het Beatrix Kinderziekenhuis/UMCG en de ADCA/Ataxie Vereniging Nederland hebben om die reden het plan opgevat om een dag te organiseren voor kinderen en hun ouders met het bewegingsprobleem ataxie in het Ouwehands Dierenpark te Rhenen. Omdat kinderen en ouders natuurlijk een verschillende behoefte hebben, ouders horen graag een lezing, kinderen juist graag niet, hebben voor jullie als ouders en voor jullie kinderen een apart programma opgesteld, dat er als volgt uitziet:

10:30 uur    : ontvangst van kinderen en ouders
11:00 uur    : welkomstwoord;
11:15 uur    : voor de kinderen is er een activiteit onder leiding van studenten fysiotherapie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Voor de ouders wordt een verhaal gehouden door medisch specialisten inclusief gelegenheid tot vragen;
12:30 uur    : gezamenlijke lunch;
13:15 uur    : afsluiting en daarna gelegenheid om zelf het park te bezichtigen.

De dag staat gepland voor zondag 8 september 2019.

Jullie kunnen behoudens eventuele parkeerkosten gratis aan deze dag deelnemen.
Je kunt je deelname opgeven door je voor 15 augustus 2019 aan te melden bij: g.kulker@ziggo.nl onder vermelding van “Ouders & kinderendag ataxie Rhenen’.
Na je aanmelding krijg je een bevestiging van deelname.

Namens het Radboudumc en ADCA/Ataxie Vereniging,

Jolanda Schieving                                       Gerard Kulker
Kinderneuroloog                                         voorzitter