Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 16/07/2019 - 19/07/2019
00:00

Categorieën


De vierdaagse van Nijmegen vindt dit jaar plaats van 16 t/m 19 juli.
De ADCA vereniging is wederom vriend van de vierdaagse. D.w.z. dat wij als goed doel op de sponsorsite van de vierdaagse vermeld staan. Iedere deelnemer heeft zo eenvoudig de mogelijkheid zich te laten sponsoren ten bate van de ADCA vereniging.
U kunt zelf een deelnemer sponsoren.U kunt ook vrienden of familieleden die de vierdaagse lopen vragen om mee te doen aan “wandelen voor een goed doel” om daarmee de ADCA vereniging te steunen

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Onderzoek ondersteunen. Mondjesmaat zijn er universiteiten en farmaceutische industrieën meer geneigd onderzoek te doen naar oorzaak, ondersteunende en zo mogelijk helende therapieën voor Ataxie gerelateerde ziekten zoals ADCA. Onze vereniging probeert dit waar mogelijk te ondersteunen en daar is geld voor nodig.
lotgenoten contact. Dat is heel belangrijk voor onze leden, omdat het een zeldzame ziekte is zijn de mensen blij als ze ervaringen kunnen delen met lotgenoten.
Belangenbehartiging. Deze veranderende maatschappij, waar chronisch zieken en mensen die lijden aan een zeldzame ziekte, steeds meer in de verdrukking komen met een hoger eigen risico, verminderde inzet van WMO gelden, minder belasting aftrek etc. Dat maakt dat een patiëntenvereniging tav belangenbehartiging een grotere rol krijgt toebedeeld.

Om deze drie speerpunten goed uit te voeren hebben we uw hulp nodig. Start daarom een sponsoractie voor onze patiëntenvereniging.